Kupë me 2 ndarje GU-018

50.0 L me TVSH

Kupë me 2 ndarje.
Garanton transport hermetik dhe higjienik të ushqimit.
Shoqërohet me kapak transparent:

50.0 L me TVSH

Ka stok (mund të paraporositet)

SKU: GU-018 Kategori: