Kupë Sallate

27.3 L36.0 L me TVSH

Kupe letre, 800ml, kombinohet me kapak PLA transparent me Kod: S80-1.
Nuk është e përshtatshme për ushqime të nxehta apo ngrohjen e tyre në furrë dhe ose mikrovalë.
Për më shumë informacion ju lutem vizitoni Skedën Teknike.