Po shfaqen 1–12 nga 21 përfundime gjithsej

Kuti të ndryshme dhe kontejnerë letre në madhësi dhe forma të ndryshme për patate të skuqura, pizza, krepa etj… Mund të personalizohen sipas kërkesës.

Ofertë!
8,000.0 L12,800.0 L me TVSH
3.0 L7.0 L me TVSH
4,800.0 L me TVSH
Ofertë!
24.0 L29.0 L me TVSH
Ofertë!
28.0 L35.0 L me TVSH
Ofertë!
30.0 L11,040.0 L me TVSH

Pizza & Fast Food

Fried Food Box

9.0 L12.0 L me TVSH

Pizza & Fast Food

Fried Food Box LARGE

13.0 L17.0 L me TVSH
Ofertë!
E RE

Delivery / Take Away

Paketim per Krepa

Çmimi origjinal qe: 3,200.0 L.Çmimi i tanishëm është: 2,800.0 L. me TVSH
Ofertë!
Çmimi origjinal qe: 12,000.0 L.Çmimi i tanishëm është: 11,000.0 L. me TVSH
Ofertë!
Çmimi origjinal qe: 5,500.0 L.Çmimi i tanishëm është: 5,200.0 L. me TVSH
Ofertë!
E RE
7,875.0 L125,000.0 L me TVSH