Kupë pulp Letre 710ml

30.0 L me TVSH

Kupë 710ml e cila garanton transport hermetik dhe higjienik të ushqimit deri tek klienti tuaj.
Shoqërohet me kapakun:

Ofertë!
28.0 L me TVSH

Ka stok (mund të paraporositet)

SKU: GE-023 Kategori: Etiketë: