Gota kartoni për pije të ngrohta & të ftohta të madhësive dhe dimensioneve të ndryshme. Mund të prodhohen t¥ branduara me logon tuaj ose mund të zgjidhni në sajë të gamës së gjerë të grafikës standarte dhe të kombinuar me kapakun përkatës.