Kupë me 3 ndarje

75.0 L me TVSH

Kupë me 3 ndarje, set me kapak transparent.
Garanton transport hermetik dhe higjienik të ushqimit.

Ka stok (mund të paraporositet)

SKU: HT-129 Kategori: