Po shfaqen krejt 9 përfundimet

Kartopeceta në përmasa, ngjyra dhe palosje të ndryshme.
Ofrohen në design standart ose te stampuara me logon tuaj.

Ofertë!
+
Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

Paketime të Ndryshme letre

Letër Kraft Tabaka/Tryezë 28×41 100gr

8,000.0 L12,800.0 L me TVSH
+
Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
4,200.0 L4,500.0 L me TVSH
Ofertë!
E Re
+
Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
4,500.0 L4,800.0 L me TVSH
Ofertë!
E Re
+
Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
10,500.0 L10,800.0 L me TVSH
Ofertë!
E Re
+
Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

Kartopeceta

Airlaid 40×40

8,000.0 L8,100.0 L me TVSH
Ofertë!
E Re
+
Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

Kartopeceta

Airlaid 20×20

4,600.0 L8,000.0 L me TVSH
E Re
+
Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
4,200.0 L4,500.0 L me TVSH
Ofertë!
Çmimi origjinal qe: 7,000.0 L.Çmimi i tanishëm është: 6,800.0 L. me TVSH
Ofertë!
+
Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
8,800.0 L12,800.0 L me TVSH