Kupë Sallate Frutash 100% BIO

Kupë 390ml 100% bio.

Ideale për sallata dhe ëmbëlsira mono-porcion!
Mund të kombinohet me kapakun me Kod: 350-1

Për më shumë informacion ju lutem vizitoni Skedën Teknike.