Po shfaqen krejt 6 përfundimet

Gamë të gjerë pirunj, thika, lugë, të gjitha të prodhuara me celulozë të biodegradueshme. Produktet janë rezistente ndaj nxehtësisë deri në 80 ° C. Ofrohen sete të paketuara nga filma të biodegradueshëm dhe të personalizuara.

Produkt i Ri
15,000.0 L me TVSH
Ofertë!

Aksesorë

Pirua 9.8cm CPLA

Çmimi origjinal qe: 12,000.0 L.Çmimi i tanishëm është: 11,800.0 L. me TVSH
Produkt i Ri
13,000.0 L me TVSH
Produkt i Ri
10,000.0 L me TVSH
Ofertë!
Çmimi origjinal qe: 4,400.0 L.Çmimi i tanishëm është: 4,200.0 L. me TVSH
Ofertë!
Çmimi origjinal qe: 3,000.0 L.Çmimi i tanishëm është: 2,800.0 L. me TVSH