Gota dhe kuti të bëra prej kartoni me tul të pastër së bashku me një bioplastikë të nxehtë të filmit që rrjedhin nga burimet e rinovueshme, janë 100% të biodegradueshme. Mund të shërbejnë për lëngje të nxehtë dhe të ftohtë deri në 70 ° C dhe janë të përshtatshme për kontakt me ushqimin.

S’u gjetën produkte që përputhen me përzgjedhjen tuaj.