Po shfaqen krejt 5 përfundimet

Enët dhe kupat e tejdukshëm në madhësi të ndryshme të bëra nga PLA, një material krejtësisht natyral që rrjedh nga misri që siguron biodegradueshmërinë dhe kompostueshmërinë totale të produkteve. Ato mund të përdoren vetëm për pije të ftohta.

Ofertë!

Aksesorë

Pirua 9.8cm CPLA

Çmimi origjinal qe: 12,000.0 L.Çmimi i tanishëm është: 11,800.0 L. me TVSH
Ofertë!
Çmimi origjinal qe: 4,400.0 L.Çmimi i tanishëm është: 4,200.0 L. me TVSH
Ofertë!
Çmimi origjinal qe: 3,000.0 L.Çmimi i tanishëm është: 2,800.0 L. me TVSH
11.0 L me TVSH

BIOPLAT® BIO-LINE

Kapak Transparent PLA

27.8 L me TVSH