Po shfaqen krejt 11 përfundimet

Alternativa e përgjegjshme ndaj enëve plastike të disponueshme: kuti dhe kupat e kartonit, sallatat dhe salcat e sallatave, gota, paketimi sanduiç dhe gota bio kafe.

BIOPLAT® BIO-LINE

FAST FOOD TAKE AWAY BIO

BIOPLAT® BIO-LINE

Pjatë e bardhë 18cm BIO

BIOPLAT® BIO-LINE

Kupë Sallate BIO

BIOPLAT® BIO-LINE

Kapak Transparent PLA

27.8 L me TVSH