Shumë sende për përdorim të ushqimit të tilla si tabaka, pjata, mbajtëse ushqimi në forma të ndryshme dhe madhësive të ndryshme të bëra nga 100% gjethe palme. Pamja klasike e palmës tipi “Cocco”, e gjatë 4-5 metra, është një varietet tipik i brigjeve të vendeve të ngrohta, me origjinë nga arkipelagu indonezian.

S’u gjetën produkte që përputhen me përzgjedhjen tuaj.