Kupë Sallate BIO

Kupë letre nga celulozë e pastër shoqëruar me kapak film PLA 100% biodegradueshëm!
Ideal për sallata take-away!
Për më shumë informacion ju lutem vizitoni Skedën Teknike.

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.