Kupë 600ml

Çmimi origjinal qe: 23.0 L.Çmimi i tanishëm është: 20.0 L. me TVSH

Kupë 600ml e cila garanton transport hermetik dhe higjienik të ushqimit deri tek klienti tuaj.
Minimum Porosie 500 copë.

Shoqërohet me kapakun:

17.0 L me TVSH

Ka stok (mund të paraporositet)

SKU: MH-600K Kategori: