Pjatancë 2000ml

85.0 L me TVSH

Pjatancë 2000ml e cila garanton transport hermetik dhe higjienik të ushqimit deri tek klienti tuaj.
Shoqërohet me kapakun:

90.0 L me TVSH

Ka stok (mund të paraporositet)

SKU: PL-302 Kategori: