Kupë 2 ndarje 900ml

32.0 L me TVSH

Kupë 900ml e cila garanton transport hermetik dhe higjienik të ushqimit deri tek klienti tuaj.
Shoqërohet me kapakun:

17.0 L me TVSH

Mund të kihet me paraporositje

SKU: MH-600K-1 Kategori: