Kapak Plastik me vrimë 175-1

Kapak Plastik i përshtatshëm për Kupën me Kod: 175 dhe Gotë Letre me Kod: 37M

Me vrimë në qendër!
Për më shumë informacion ju lutem vizitoni Skedën Teknike.

SKU: 175-1 Kategori: , Etiketa: , , , , , , ,