Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Gota letre në “mur të dyfishtë” me shtresë të brendshme të përforcuar. Gota letre të mira për kafe dhe pije të nxehtë, janë në dispozicion në madhësi të ndryshme dhe diametra dhe përshtaten sipas pëlqimit tuaj.

Gota dopjo shtresë

Gotë Kafe Kraft Aroma 8oz

Gota dopjo shtresë

Gotë Kafe Kraft Aroma 12oz