Po shfaqen krejt 5 përfundimet

Një gamë e gjerë e kupave të kafesë dhe për pije të nxehta dhe të ftohta me aftësi për të përshtatur ato sipas dëshirës së klientit.

+
Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

Gota letre për Pije të Ngrohta

Gotë kafe për Makineta 5,5oz

7.9 L10.5 L me TVSH
+
Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

Gota letre për Pije të Ngrohta

Gotë Kafe 4oz

2.3 L me TVSH

Gota letre për Pije të Ngrohta

Gotë me vesh për Kafe 4oz

Gota letre për Pije të Ngrohta

Gotë Kafe 3oz

Gota letre për Pije të Ngrohta

Gotë Kafe e Bardhë 8oz