Mbajtëse Gotash Kafe 2 Vende

Çmimi origjinal qe: 14.0 L.Çmimi i tanishëm është: 12.0 L. me TVSH

Kuti për transportin e dy Gotave Kafeje me hapësirë pë sheqerin dhe lugët.

E përshtatshme për gota 3oz & 4oz.
Minimum Porosie(pa logo): 300 Copë
Realizohet e personalizuar për minimum 3000 copë.

Për më shumë informacion ju lutem vizitoni Skedën Teknike!

SKU: 191-51 Kategori: Etiketa: , , ,