Mbajtëse 4 Gotash

Kuti për transportin e 4 Gotave Kafeje me hapësirë pë sheqerin, lugët dhe mbajtësen për transport.

E përshtatshme edhe për gota mbi 9oz.
Disponibël e bardhë. Realizohet e personalizuar për minimum 5000 copë.

Për më shumë informacion ju lutem vizitoni Skedën Teknike!