Enë për ushqim të përfituara nga kallami i sheqerit. Enë tradicionale, ato për pica, tabaka të rrumbullakëta, ovale dhe drejtkëndëshe. Për më tepër, enët me dy dhe tre ndarje. Kjo është alternativa e përgjegjshme dhe më higjienike ndaj enëve plastike konvencionale të disponueshme dhe enëve të aluminit.

S’u gjetën produkte që përputhen me përzgjedhjen tuaj.